22 Ocak 2015 Perşembe

üzgünüm dostum,değilim dostum

yazmazsam içimde kalırdı belki..

Yay sizi hedefine aldıysa, Eros’un ta kendisi kesilir. Kalbinizden vurmadan hayatta bırakmaz! Bunu yapana kadar da inanılmaz sabırlı, cüretkâr, kuralsız, nazik, alttan alan, tehditkâr şekillerde davranabilir… Hedefte olduğunuz sürece kendinizi dünyanın en önemli insanı zannedersiniz. 

Kurban olduğunuzu anlamanız biraz uzun sürebilir. Bunu da çoğunlukla onun artık başka hedeflere çalıştığını fark edince algılarsınız. Gel gelelim Yay, fethettiği mecraları usulca geride bırakıp, yeni hedeflere yönelse de bir kez kendisinin olanın daima ona ait kalacağını düşünmek ister. ”Beni Kaybettin!” mesajını verdiğiniz anda geri dönüp sizi tekrar elde edene kadar uğraşacaktır. 

Sanırım bi Yay'a ''Aşk nedir?'' diye sorsanız, ''Beni hayatta tutan tek besin.'' diyecektir. Ama o hayatta kalma mücadelesinin içinde arkasında epey bir ceset bırakır.

21 Ocak 2015 Çarşamba

kadınları mutlu etme sanatı


"beni bir gün unutacaksın bir gün bırakıp gideceksen boşuna yorma derdi boş yere mağaramdan çıkarma beni alışkanlıklarımı özellikle yalnızlığa alışkanlığımı kaybettirme..

nasılda korkuyoruz aslında mutlu olmaktan. mutlu olunca mutsuz olmaktan bu korku aslında. işin kötü evresine geçmek istemiyoruz. tırnak çıkarmak bütün kadınların içindeki dürtü.  amma lakin
hepimiz aslında ne de salağız. bildiğin 6 maddede bir kadını nasıl mutlu edeceğinizi size anlatabilirim. o kadar dikkati dağınık bi insanım ki,bir şeyleri kafamda toparlamam çok uzun sürüyor. 

1. ÇİÇEK
çiçek alacaksınız abicim bu kadar basit. aralarda sebepsiz yere bunu alacaksınız. içinizden gelmese de alın. kadında yarattığı etkiyi tahmin bile edemezsiniz çünkü

2.KISKANMA
yalandan kıskanın bak. arada sebepsiz. içinizden gelmese de bi bunu farketmeyiz yeriz.

3.SEBEPSİZ HEDİYE
biz kadınız bilmeden seviyoruz bi çok şeyi. siz bir şeyi sevdiğimizi aklınızda tutup bunu aldıysanız dünyalar bizim. kadını acayip bağladınız şu anda mesela.. sizi boş zamanlarında düşünmeye başladı bile.

4.MESAJLA GÖNLÜNÜ YAPMA
mesajlar kadınlar için değerlidir canım,saklarız,anlatırız,üzerine kafa yorarız.. her zaman için yazılı bilgi akılda daha fazla kalıcıdır ayrıca. ve kadın sizi kodlamaya planlarına dahil etmeye başlar.

5.SAHİPLENİN
sahiplenin yalandan da olsa. koruyun kadını. kadınların en güçlüsü bile bunu ister. en feministi dahi ılır gider. tanrı insanları ikiye ayırırken bir farkı kasıklara mı koydu sanıyosun abicim? kadını kollucan,ona kendini güvende hissettiricen. yanımda biri var dicek. yoksa sinemden melisten ne farkın var ki..

6.MIŞ GİBİ YAPIN
her ne yapıyorsanız bi kadının tadını kaçırmadan ne halt ediyorsanız edin. "mış" gibi yapın işte. yalanı yakalatmayın,sevmiyorsanızda mış gibi yapın ne kaybedersiniz ki? bunu da ben mi diyim?

ARTI İTEMLER
bulunması gereken özellikler içinde;araba kullanmak, kadından evvel sarhoş olmama,esprili olma ve diğer insanların içinde kadını rencide etmeme,yüceltme,ele güne muhtaç etcek acizlik ve onursuzluk kavramını çözme,uzun boylu olma,güzel giyinme. bi çoğunda maddiyat yok farkındaysanız. çünkü güçlü bir adam taşı sıkıp suyunu çıkarmalı..
işte bu yazının da konusu bu..


bana gelirsek.. bu adamı sevdim.. artık benim için çok geç olabilir.. 

12 Ocak 2015 Pazartesi

nerden çattık senle birbirimize..

yine doğum günüme yaklaşıyordu tarih.

21 aralığa gelmeden evvel ki haftaydı.. kalben yalnız,ruhen çok güçlü hissediyordum kendimi. yavaş yavaş neanderthalin izlerini siliyordum sanki. çok özlediğim zamanlarda bile bırak onla ilgilenmeyi fotoğraflarına bile bakmıyordum. 
19 aralık 2014 günü bi haftadır karikatür sayfasından tanıştığımız ve anıra anıra güldüğümüz biriyle konuşuyordum o zaman.

eski sevgili isimleri konusunda bi fenomenim.. insan sürekli eski sevgili esra olan insanlarla nası bi çekim yaşayabilir ki? bunu konuşmaya başladığımızda ve ben esragillere küfür etmeye başladığımda dahi çok eğlenmiştik.
en yakın arkadaşım çalıştığı için doğum günümde evde oturacaktım. derken akrep (ismine yakın olduğu için bunu seçtim artık) bana enterasan bi fikirle geldi. arkadaşlarının düzenlediği bi parti olduğunu ve bu partide umut sarıkaya geyikleri yapıp ehe mehe diye dolaşmayı istediğini ama yalnız kalacağını söyledi. bende hemen kurdum planı arkadaşım işten çıkana kadar onlarla takılırım dedim artık napim.. yalan değil ama çok eğleniyordum onla birlikteyken.

o akşamda çok eğlendim, arkadaşları çok tatlı insanlardı. doğum günümde birlikte olduğum tanımadığım bi insan grubu vardı çevremde. resmen yeni deneyimlere açmıştım kendimi. kabuğumdan sıyrılmaya başladığımı hissediyordum.

arakdaşımın evine geldik hepimiz derken kötü bi kaç bişi sonucu ben eve geldim. babamla efsanevi küslük sürecini başlattık. ama artık akıllıydım ya..!

BENDEN Bİ TANE VAR!
umursamadan geçirdiğim günlerde hep o vardı. allaam nası eğlenmek bu.. atılarak gülmekten,rahatça sik sok diye küfür edebilmekten bahsediyorum. arkadaşlarımın yanına rahatça çağırabiliyorum,her konuda konuşabiliyorum alan filan derken bi hafta sonra bunu bi firmaya müdür yaptılar. bana da dedi ki gel hadi gidelim lan beleş yemek var.. bahsettiği şey de kutlama yemeği işte düşünün..

neyse gittik efenim bu yemeğe,ben gerildim tabi,klasık bakışlar bendeki.. arkadaşları kız arkadaşı sanmışlar beni bunu 20 kişinin içinde alenen sorunca bozmadım işte napim he dedim. masada bi tek ben şarap içiyorum falan herkes rakılı...

biraya dönmeler after party lafları derken artık.. bi baktım bizim akrep kütük sarhoş ilanı aşk etmece..
hah dedim iyice gari.. arkadaşları köy düğünündeki kız evermeceler gibi neden istemiyosun bu çocuğu alan demeler..

BİR ADAM BENDEN DAHA EVVEL SARHOŞ OLAMAZ..
prensiplerimi sikim. her adam bir değil işte. ne biçim de yakışıklı olmuştu halbuki bi bilse. bu hareketleri yapmasa bende oyuna isteyerek dahil olacaktım. isteyecektim belki.. elele çıkacaktık.
ama bunlardan sonra ben daha bi ayıldım. başka bi yere gittik. ben arkadaşımı çağırdım gecenin sonu boka saracaktı belli ki. çünkü akrep başı omzumda uyuyordu ve beni tanımadığım bi grup insanla başbaşa bırakmıştı.

bana sarılmaktan insanların içinde "kokun çok güzel" demekten başka bişi yapmıyordu. utanmıştım.
o gece öylece bitti mi abicim..
tabi arkadaşlarının kaba davranışlarını da geç..
ertesi gün pişmanlık hayır artık sen benim için normal birisin seni kaybedemem sırf bi akşamki saçmalık yüzünden demeler bilmemneler..
her nasılsa kızgınlığım geçti yine. acaip eğlenmeye başladık yine..

playstationslar,bilardolar voleybol maçları,çizgi film izlemeler filmlere tepkiler dalga geçmeler falan.. acaip süperiz..

YILBAŞI
benim için eskişehir biletini yaktı. gitmedi.
bizde 4 kişi kaybedenler klübü şeklinde toplandık bakalım..
akşam gerçekten güzeldi.. evde oturduk falan sıkıldık bizi dolaşmaya çıkardı.. her şey yine güzeldi.. sarhoş oldum uyudum..
sabah uyandığımda karşımdaki sandalyede oturmuş beni izliyordu. üzerimi sıkıca örtmüştü. 

GECEDEN HATIRLADIĞIM TEK ŞEY: ELLERİMİ SIKICA TUTUP BIRAKTIĞI ARALARDA ÖPÜYORDU..
ev iki odaydı bi kişi odada bi kişi ona ayıp olmasın diye odasına bile girmeden salonda üzeri battaniyesiz yatmıştı. onunda adamlığını seveyim ben. ya yanımdaki?
sadece ellerimi öpen bi adam.. aklımı çıldıracak gibi oldum.
gerçekti. ve gerçekten seviyordum. saçlarımı koklayarak ellerimi öperek mutlu olan bundan fazlasını da hiç istemeyen bi adam vardı. 

o günden sonra bende iyice ona yönlendim.. hatta bi aydır bakıştığım çocuk beni bulup ekleyip konuşmak istemişti,harika bi sesi vardı reel bi işi vardı falandı filandı ama benim için boş kümeydi resmen. akreple eğlenmek çok daha güzeldi..

bilardodan iskendere koşuyor,künefeyi bol kaymaklı söylüyor, üzerine ehe mehe diye gülüşüp herşeyle dalga geçiyorduk. garsonlar bana yenge diyor,bende içli köftenin gazıyla sesimi çıkaramıyordum. adeta golluma dönüşmüştüm. onla da mutluydum. çiçekler, güzel sözler alıyordum. hemde kırılmadan,ortada bi sebep yokken..
çevremdeki herkesle çok iyi anlaşıyordu. sosyal bi adamdı,gözü dışarda değildi,durumu yeterdi,iyiydi ya işte ötesi yok.. iyi de eksik olan neydi? yine niyeydi bu küstahlığım?

galiba benim üzerimde hakimiyet kurmasını istiyordum..

derken bi kaç gün evvel sanırım  11 ocak günü yine telefonda konuşuyoruz.. kıskançlığından delirdi.. nası olduğunu bile anlamadım halbuki normal bi şekilde konuşuyoduk..


İÇİNDE TUTTUĞU BÜTÜN KISKANÇLIĞI DÖKTÜ..
allaam neden bana bulaşan adamlar böyle deliriyor?

bugün 13 ocak, surpriz yapıp hediye almış.. gönlümü almak için..
biri kalbimi kazanmak için bunu yapıyor.. daha öncede aldığı çiçeği gururla taşıyan elinde tutan bi adam vardı.. olm noluyo?

bakalım ne olacak? bende bilsem..