21 Ocak 2015 Çarşamba

kadınları mutlu etme sanatı


"beni bir gün unutacaksın bir gün bırakıp gideceksen boşuna yorma derdi boş yere mağaramdan çıkarma beni alışkanlıklarımı özellikle yalnızlığa alışkanlığımı kaybettirme..

nasılda korkuyoruz aslında mutlu olmaktan. mutlu olunca mutsuz olmaktan bu korku aslında. işin kötü evresine geçmek istemiyoruz. tırnak çıkarmak bütün kadınların içindeki dürtü.  amma lakin
hepimiz aslında ne de salağız. bildiğin 6 maddede bir kadını nasıl mutlu edeceğinizi size anlatabilirim. o kadar dikkati dağınık bi insanım ki,bir şeyleri kafamda toparlamam çok uzun sürüyor. 

1. ÇİÇEK
çiçek alacaksınız abicim bu kadar basit. aralarda sebepsiz yere bunu alacaksınız. içinizden gelmese de alın. kadında yarattığı etkiyi tahmin bile edemezsiniz çünkü

2.KISKANMA
yalandan kıskanın bak. arada sebepsiz. içinizden gelmese de bi bunu farketmeyiz yeriz.

3.SEBEPSİZ HEDİYE
biz kadınız bilmeden seviyoruz bi çok şeyi. siz bir şeyi sevdiğimizi aklınızda tutup bunu aldıysanız dünyalar bizim. kadını acayip bağladınız şu anda mesela.. sizi boş zamanlarında düşünmeye başladı bile.

4.MESAJLA GÖNLÜNÜ YAPMA
mesajlar kadınlar için değerlidir canım,saklarız,anlatırız,üzerine kafa yorarız.. her zaman için yazılı bilgi akılda daha fazla kalıcıdır ayrıca. ve kadın sizi kodlamaya planlarına dahil etmeye başlar.

5.SAHİPLENİN
sahiplenin yalandan da olsa. koruyun kadını. kadınların en güçlüsü bile bunu ister. en feministi dahi ılır gider. tanrı insanları ikiye ayırırken bir farkı kasıklara mı koydu sanıyosun abicim? kadını kollucan,ona kendini güvende hissettiricen. yanımda biri var dicek. yoksa sinemden melisten ne farkın var ki..

6.MIŞ GİBİ YAPIN
her ne yapıyorsanız bi kadının tadını kaçırmadan ne halt ediyorsanız edin. "mış" gibi yapın işte. yalanı yakalatmayın,sevmiyorsanızda mış gibi yapın ne kaybedersiniz ki? bunu da ben mi diyim?

ARTI İTEMLER
bulunması gereken özellikler içinde;araba kullanmak, kadından evvel sarhoş olmama,esprili olma ve diğer insanların içinde kadını rencide etmeme,yüceltme,ele güne muhtaç etcek acizlik ve onursuzluk kavramını çözme,uzun boylu olma,güzel giyinme. bi çoğunda maddiyat yok farkındaysanız. çünkü güçlü bir adam taşı sıkıp suyunu çıkarmalı..
işte bu yazının da konusu bu..


bana gelirsek.. bu adamı sevdim.. artık benim için çok geç olabilir.. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder